GR STREAMING
Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Spelmusikfredag (144)

This post is tagged as: Spelmusikfredag

Då var det fredag igen, och förutom att det är dags för tacofridag och fredagsmys, så är det framförallt dags för spelmusikfredag! Hm, när jag skrev det stycket tänkte jag att vi främst ska lyssna på spelmusik, men egentligen så borde det ju gå att kombinera spelmusiken med tacofredagen för att skapa fredagsmys. Det tycker jag låter som en toppenidé, och det är absolut inte ett sätt för mig att dryga ut inledningen för att jag inte vet vad jag ska skriva, verkligen inte.

Hursomhelst, så känner jag att lite matinéartad musik skulle passa bra denna fredag, och vilket spel har bättre matiné-känsla än Uncharted-spelen? Det kanske det finns i och för sig, men Uncharted är det första som jag tänker på när det kommer till lättsmält matinékänsla i spel, och är en av orsakerna till att jag verkligen gillar den serien.

I soundtracket till Uncharted 2 har kompositören Greg Edmunson komponerat låten "Helicopter and Tank", som jag verkligen gillar trots den ganska intetsägande titeln. Dels har den matinékänslan som jag förknippar Uncharted med, dels är den actionfylld med ett överlag jämnt tempo. Det jag kan tycka är lite synd är dess längd, då det känns som att den slutar när den precis har börjat, men trots längden så gillar jag denna låt.

Helicopter and Tank (Greg Edmunson)

Spelmusikfredag-spellista

Spelmusikfredag (144)

Facebook
TwitterReddit