Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Spelmusikfredag (145)

This post is tagged as: Spelmusikfredag

Då var det fredag igen, och även om veckodagarna för min del börjat smälta ihop så lyckas jag åtminstone ha koll på när det är fredagar. Den konstanta värmen hjälper inte saker och ting heller direkt, även om det just nu i skrivande stund är hyfsat behagligt.

Men nog om det, för nu är det som bekant dags för lite spelmusik. Denna fredag tänkte jag tillägna Kingdom Come: Deliverance, och det inte en dag för tidigt. Jag måste erkänna att jag inte lyssnat in mig på hela soundtracket ännu då jag fortfarande är mitt i spelet, men av de musikstycken som jag hört i spelet är det ett riktigt ljuvligt soundtrack.

"People of the Land" är ett utmärkt exempel ur detta soundtrack som visar hur pass ljuvlig musiken är. Låten spelas upp främst i huvudmenyn, men jag tror det även spelas upp när en rider omkring i det medeltida Bohemia. Som sagt är låten riktigt ljuvlig, och bidrar redan i huvudmenyn ett stort sug efter att utforska den medeltida världen som spelet skildrar. Trots den korta längden är denna låt helt makalös när det kommer till att sätta stämningen, och bara av att lyssna på låten nu får mig att vilja kasta mig över spelet omedelbart.

People of the Land (Jan Valta)

Spelmusikfredag-spellista

Spelmusikfredag (145)

Facebook
TwitterReddit