Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Riktigt bra Ace Combat-inspirerad musik

This post is tagged as: Ace Combat

Det börjar närma sig nu, efter över tre års väntan är det äntligen snart dags för Ace Combat 7: Skies Unknown att lyfta från marken. Som jag skrivit tidigare börjar hypen bli enorm nu, och ärligt talat känns det nästan overkligt att spelet faktiskt är på väg att släppas efter all denna tid. Musiken är bara en av många anledningar till att jag verkligen ser framemot liret.

Jag kan visserligen inte lyssna på musiken från spelet för att stilla hypen, då den inte har släppts. Här kommer dock Net-Zone som en räddare i nöden och släpper ett album med musik inspirerad av Ace Combat-serien. Net-Zone har jag lyft fram tidigare i några delar av Spelmusikfredag, av den enkla anledningen att Net-Zone producerar mycket bra musik. Det märks naturligtvis att de är inspirerade från framförallt trailermusik till Ace Combat 7, samtidigt som Net-Zone uttrycker en säregen stil.

Detta album är i alla fall något som jag starkt kan rekommendera, då jag efter två genomlyssningar hittills verkligen diggar musiken (och då har jag inte räknat med antalet gånger som jag lyssnat på vissa av de här låtarna tidigare). Jag känner också att det hjälper lite grand med att stilla hypen efter den efterlängtade sjuan. Väl värt att lyssna på!

Lyssna via Spotify

Riktigt bra Ace Combat-inspirerad musik

Facebook
TwitterReddit