Medlems- och redaktionsbloggar. Dagsfärska nyheter, tunga artiklar, intervjuer, personliga bloggar, intressanta forumdiskussioner och rättvisa recensioner. Gamereactor är Sveriges största speltidning- och spelcommunity Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
19 år and counting

19 år and counting

This post is tagged as: Födelsedag, IRL

Ja, då har jag gått och blivit äldre och idag har jag fyllt 19 år. Det känns dock som ett mellanår, eftersom det (obviously) är mellan 18 och 20. Å andra sidan har jag inte direkt känt något speciellt de senaste gångerna jag fyllt år, men att tiden har gått fort, det måste jag ändå medge. Jag hade i alla fall en bra födelsedag, ingen speciell direkt men det är också så jag vill ha det faktiskt. Lite presenter och fika med några släktingar på besök räcker gott och väl för min del.

En av presenterna var dock rätt oväntad, och jag skulle nog säga även den bästa presenten jag fått idag, var ett par små radiostyrda båtar, komplett med en liten uppblåsbar pool. Fast jag tror den stora poolen vi har är roligare... Helt enkelt bara en sådan där oväntad present som jag blev glad över, och som är ytterligare ett bevis på att jag rent mentalt inte alltid är lika gammal som jag är rent fysiskt. Något som jag ser som ett bra tecken.

Nåja, får nog räcka sådär då jag bara ville skriva ett par rader. Blir nog att sätta igång någon film nu och eventuellt fortsätta läsa Rainbow Six (är andra gången som jag läser den) ifall jag inte känner mig alltför trött för filmen.

HQ