Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Spel skräck

Jag har aldrig haft lust att köra läskiga spel. ibland händer det och man får mardrömmar, det är sant.

Det finns många spel som verkligen skrämmer upp en, heller hur? jag kommer ihåg när jag körde det första läskiga spelet, jag hade inte kört så många spel innan och den här gången var det ett riktigt läskigt spel, Resident evil 4. jag hade hört att det inte skulle vara så läskigt av några äldre kompisar och jag litade på dem. jag kom hem till en polare, han stoppa in skivan, sen när musiken börja och menyn kom fram förstod jag att det inte var sanning som mina "Kompisar" hade berättat till mig.

Min kompis vissar hur man ska spela och jag greppar tag i den lilla PS2 kontrollen, jag kör en bit tills jag kommer till bondgården, jag ser massor av spansktalande, hjärntvättade bönder. musiken är klart det värsta...tror jag. jag kommer till en sjö, min kompis säger till mig. "Du har en liten kompis i den här sjön". vadå kompis, snacka om otydlig. sedan säger han. "Skjut 11 skott i vattnet när du står på bryggan". det gör jag precis när jag skjutit det sista skottet så dör jag. det vissade sig vara ett intressant fusk. Bossen "Del Lago" tog mig. lite senare i spelet kommer jag till en labyrint, jag vet att någonting läskigt ska hända för det är det spelet går ut på. jag har samlat ihop en del av ett pussel som behövs. då händer det. fram hoppar det säkert tre hundar som är beredda att hoppa fram mot mig och bita sönder min skalle.

Jag möter Wolverine's kompis Garrador. jag möter sprintern Verdugo. jag möter jätten El Gigante och jag möter Kniv snubben Krauser. jag tyckte verkligen allt var läskigt. nu är det inte så längre, jag har kommit över det, visst det kan vara skrämmande ibland men inte hela tiden. jag körde Silent Hill: The Room för ett tag sen, det var läskigt men det gick att spela, samma sak var det med Condemned: Criminal Origins, det var läskigt och det skämtar jag inte om

Vilka läskiga spel körde ni första gången?
Varför var det läskigt?
Finns det något spel ni fortfarande darrar för?

Isåfall vilket, svara gärna. skulle vara kul att höra era åsikter också.