Medlems- och redaktionsbloggar. Dagsfärska nyheter, tunga artiklar, intervjuer, personliga bloggar, intressanta forumdiskussioner och rättvisa recensioner. Gamereactor är Sveriges största speltidning- och spelcommunity Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska

Katy Perry står för Super Bowl-underhållningen

Skrivet av Jonas den 13 oktober 2014 kl 02:29
This post is tagged as: NFL

Så är det alltså klart att det blir Katy Perry som kommer stå för årets Super Bowl-underhållning. Personligen hade jag hoppats på något gubbigare efter att i två år underhållits av relativt unga akter som Beyoncé och Bruno Mars. Även om jag inte var helsåld på Madonnas nummer, är det ändå kul med rutinerade rävar och fullblodsproffs som just henne eller The Who och Rolling Stones.

Efter att ha fått smälta det över helgen känner jag ändå att det här kommer bli skitbra. Perry är en skoningslöst effektiv underhållare som säkerligen kommer att ge en show värdig Super Bowl med fler hits än någon rimligen kan hantera. Så... bra val!

Nu känner jag mig för övrigt redo att ge mitt tips på vilka som kommer att spela årets Super Bowl. Att få båda rätt är såklart halvt omöjligt, men New England Patriots kommer leverera motståndet från AFC mot Dallas Cowboys som troligen tar hem alltihopa.

Katy Perry står för Super Bowl-underhållningen

Vad tycker ni om valet av pausunderhållning och vilka vinner årets Super Bowl?

HQ