Medlems- och redaktionsbloggar. Dagsfärska nyheter, tunga artiklar, intervjuer, personliga bloggar, intressanta forumdiskussioner och rättvisa recensioner. Gamereactor är Sveriges största speltidning- och spelcommunity Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Ljuva At The Gates

Ljuva At The Gates

Skrivet av Jonasperre den 30 november 2014 kl 21:49
This post is tagged as: At The Gates, Grave, Morbus Chron, foto, konsert, live, metal, musik, rock, musikfoto

Älskar när man har skrivit en lång text sedan av misstag råkar uppdatera sidan och allt försvinner, oh well, här kommer en kortare version av den ursprungliga. Jag ursäktar eventuella stav/grammatikfel.

At The Gates senaste alster, "At War With Reality", är utan tvekan ett av årets bästa album och de nya låtarna funkade perfekt bland de gamla klassikerna under kvällens spelning.
Brutalt hårt, snygga melodislingor och ett felfritt framträdande framfördes. Spelglädjen var total hos medlemmarna - trots den hårda genren - var det härligt att se dem dra stort på smilbanden av publikens respons. KB är trångt och litet, men det hindrade inte publiken att skapa circle pits här och där, trots att det nästintill vad slutsålt. Såhär mycket röj har jag inte sett på KB sedan Nasum gjorde sin näst sista spelning (någonsin) för två år sedan.

Till min stora fasa var där inget fotodike, vilket är helt ok för ett band som inte röjer lika mycket som At The Gates, dock blir det en större utmaning vilket är trevligt. Det stora minuset med kvällen var en full man som ville komma åt min plats genom att försöka dra bort mig, utan framgång. Istället började han trycka på och det slutade med att jag halvlåg över scengolvet medan jag fotade. Han förklarade lite fort innan spelningen hur mycket At The Gates betydde för honom, sluddrande ord som "världens bästa band" och "livet" kunde urskiljas.

Även Grave och Morbus Chron gjorde bra ifrån sig.

Schwarzenegger (Canon 7D Mark II) gjorde bra ifrån sig och jag är helnöjd med köpet. Snabb och korrekt autofokus. Sedan att jag även kan dra upp ISO:n högt utan brus som förstör bilderna är trevligt, vilket var det stora minuset med 7D:n.

HQ