Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
Spelar du Foxhole?

Spelar du Foxhole?

Skrivet av JonneBB den 4 juli 2018 kl 14:08

'Persistent War MMO'
Foxhole är ett strategispel där varje soldat är spelare. Spelarna är innehållet, som utvecklarna själva säger. Vill du plocka upp ett gevär och bege dig till frontlinjen eller vill du bygga ihop en lastbil och agera logistik genom att frakta material och soldater eller tänker du plocka på dig en kikare och ge dit ut på spaningsarbete och skenanfall? Det är helt upp till dig hur du vill hjälpa till att vinna kriget mellan dom två lagen Colonials och Wardens.

Det finns två spellägen.
Skrimish; Kortare matcher som utspelas på en karta åt gången, ett bra ställe att lära sig grunderna.
World Conquest; Betydligt större och längre matcher som kan vara i flera dagar och utspelas på alla kartor samtidigt. Det finns 11 kartor i nuläget.

http://www.foxholegame.com/about-foxhole

Spelar du Foxhole eller känner att du är intresserad att börja? Jag började nyligen prata med en annan Foxhole spelare från Sverige på Foxholes officiella Discord kanal och vi beslutade oss för att starta en skandinavisk klan avsedd för Colonials, mest för att det ska vara enklare att hitta folk att spela med. Jag har nyligen startat en ny Discord kanal avsedd för just detta, jag länkar den nedanför tillsammans med mitt Steam ID. Så det är bara att gå med ifall du är sugen, alla är välkomna!

Discord; https://discord.gg/x5U8GUn (Kanalen är fortfarande lite 'Work in progress' så håll ut!)
Steam; https://steamcommunity.com/profiles/76561198079098615/

Facebook
TwitterReddit