Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
Klart Macbooken ska få sig ett sexigt läderhölje

Klart Macbooken ska få sig ett sexigt läderhölje

Man måste ju vårda sin elektronik, sägs det. Sur som en gorillahane blev jag när jag upptäckte att mitt gamla fodral från svenska märket P.A.P ej passade nya datorn, vilket ledde till en lång natts letande efter snygga och funktionella fodral online. Valet landade till sist på svenska märket Woolnut vars läderprodukter tydligen ska vara kalas. Men när det är läder kostar det ju, som alltid. Men förhoppningsvis ska fodralet hålla datorn varm och säker nu under alla cykelturer till campus.

Det här med ny dator blev en dyrare affär än väntat, nu är jag även inne och kikar på en adapter som fästs i USB-C-ingången, som gör att man får tillgång till alla de ordinarie ingångarna från äldre modeller. Verkar som ett måste då jag i alla fall har två stycken USB-enheter jag vill köra med ofta, samt en minneskortläsare som kan behövas för att förenkla video och ljudredegering framöver.

Vad kör ni på för fodral eller väskor?

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus
Gamereactor

Tidningen

More

Copyright 1998-2018 - Utgiven av Gamez Publishing A/S, Toftebæksvej 6, 2800 Kongens Lyngby, Denmark.