Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia
Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
Ser fram emot Monster Hunter: World

Ser fram emot Monster Hunter: World

Nu är det bara dryga en vecka kvar tills det senaste spelet i Monster Hunter-serien släpps till våra kära spelkonsoler, och jag kan helt enkelt inte bärga mig tills premiärdagen. Det var länge sedan jag kände ett sådant här sug inför ett nytt spel, och jag hoppas verkligen inte att mina skyhöga förväntningar kommer att förstöra min spelupplevelse. Jag har väl inte direkt varit ett enormt fan vad Monster Hunter sedan innan, men verkligen gillat merparten av dem. Speciellt Monster Hunter Tri till Nintendo Wii. Det jag mest ser fram emot i World är den öppna världen och att man faktiskt tagit in rejält med inspiration från Dark Souls exempelvis.

På fredag kan du som har ett PS4 testa på betan ännu en gång, och bestämma dig över hur du vill göra. För mig är saken hur som helst biff, och jag kommer ta ledigt nästa fredag för att köra en heldag med Monster Hunter: World. Jag hoppas bara innerligt att det levererar, men av det lilla förhandsmaterial jag tagit del av är jag inte det minsta orolig. Ska du spela Monster Hunter: World?

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus