Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia
Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
Improvisationsteater i skolan idag

Improvisationsteater i skolan idag

Då har vi alltså påbörjat en ny delkurs med fokus på beställningsfilm. Så småningom ska vi delas in i olika grupper och arbeta kring strikta förutsättningar och krav från olika klienter som vill ha en viss typ av film till sitt företag. Men innan allt det roliga tvingas vi gå igenom en hel del workshops som många är kopplad till teater och improvisation. Argumentet för detta lyder något i stil med att vi måste veta hur det är att vara bakom kameran, samt för att det är "bra för kreativiteten".

Jag är inte direkt ett fan, alls. Det är inget fel på dessa moment i sig, men när vi ändå läser en utbildning på universitetsnivå där fokus ligger på filmteori känns det ändå rätt märkligt att behöva stå inför sin klass och improvisera en massa scener. Det var i och för sig rätt kul, men jag kan inte skaka av mig känslan av att det är lite lekstuga över det hela. Men jag ska försöka bejaka hela situationen och ha kul, även fast jag känner mig mer obekväm än en engelsk bulldog på en möhippa.

Nu ska jag dränka mina sorger med ett glas whiskey framför The Crown på Netflix istället.

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus