Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Nä nu ger jag upp

Med en nästan purfärsk ny spelkonsol med ganska precis ett enda exklusivt fullprisspel utannonserat för i år, så hade jag faktiskt väntat mig mer av Nintendo, och då hade jag ändå ganska måttliga förväntningar eftersom de inte haft en vettig E3-konferens sedan Resident Evil 4 för första gången visades 2004 eller så. Men det är bara att inse det, Nintendo gillar helt enkelt inte flådiga presskonferenser, utan de vill sitta där och trycka i sitt treehouse och sända timme ut och timme in när de kompislirar Smash Bros. eller Splatoon med översättning av japanskt "trashtalk" till engelska. För egen del så är det helt ointressant, då jag ogillar spelsport, ogillar att titta på när andra spelar samt även har en strikt styvmoderlig inställning till slagsmålsspel rent generellt. Men jag fattar ändå grejen, med tanke på hur alla man känner med Switch bara vill spela ARMS jämt. Det värsta är att jag kan tänka mig att det finns en hel del Switch-folk där ute som faktiskt diggar upplägget och glor på treehouse-sändningarna 2 timmar i ett sträck utan att skämmas.

Nå, man får väl leva med att Nintendo sedan dimper ner en utannonsering av vad-det-nu-kan-vara (vad hände med Wave Race) en helt vanlig tisdag någon gång tidigt september eller liknande. De gillar onekligen att pytsa ut godiset med sina små sändningar. Men nog tycker då jag att det är trist att de inte kan köra på stenhårt på E3 och visa upp alla spel för 2018-2019 i ett sträck, likt Sony nu t.ex. gjort och som var en riktigt frän konferens.

Facebook
TwitterReddit