Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Härlig helg!

Efter två långa arbetsveckor så är det äntligen dags för inte mindre än 16 dagar ledighet, vilket inleds med ännu en överdrivet solig och varm helg.

Skogsvandringar och längre bilutflykter blir det så småningom, men först välförtjänt vila hemma vid dumburken och där finns nu massor att avnjuta. Sprillans ny säsong av Better call Saul lär efterföljas av nya tv-serien baserad på Kings fiktiva stad i Maine. I spelväg så fortsätter förstås gigantiska Octopath Traveler att leverera stort, men nu har ju även nästa stora rollspel börjat smyga sig in på Switch i form av ett matigt demo av kommande Valkyria Chronicles 4.
Två timmar in i demot så uppskattar jag striderna och temat med fiktivt andra världskriget rejält, men grafiken, dialogerna och spelkontrollen är inte helt 100 och ligger långt ifrån ultravackra Octopath Traveler.

Jag är ändå tillräckligt övertygad för en förbeställning hos Spelbutiken och ser också fram emot remaken av första spelet som lär släppas i samma veva i september. Detta och RDR2 lär sannolikt säkra en riktigt bra spelhöst för min del. Nu tillbaka till nöjena, god helg.

Facebook
TwitterReddit