Medlems- och redaktionsbloggar. Dagsfärska nyheter, tunga artiklar, intervjuer, personliga bloggar, intressanta forumdiskussioner och rättvisa recensioner. Gamereactor är Sveriges största speltidning- och spelcommunity Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska

2015-02-22 - News

This post is tagged as: counterstrike, counterstrike global offensive, CS, CS:GO, csgo, ESL, games, gaming, global offensive, matches, pro, resultat

Bonjour messiuers-dames!

Vi har en del nyheter för dagen och vi ska börja med aktuella och kommande turneringar.
Vi fick i morse klart att ny brasilianska Tempo Storm samt amerikanska CLG och Team Liquid ta sig vidare till DH Malmö. Team Liquid och CLG var mycket förväntade som segrare i kvalificeringen men Tempo Storm och särskilt deras spelare hen1 imponerade verkligen i helgen och slog lag efter lag. Värt att nämna är att annars amerikanska topplaget Cloud 9 missade att gå vidare efter en förlust mot just Tempo Storm i sista BO3 matchen. CLG spelade som förväntat d.vs. bra men Team Liquid fortsätter glänsa efter sin nya uppställning med S1mple och Koosta som både leverade fint i helgen och spelade t.ex. 2-0 mot CLG och är förmodligenn därför NA's bästa hopp i DH Malmö.

Annars så har flera kommande turneringar presenterats som t.e.x 2016 års World Championship som Fransmännen btw vann förra året. Inga datum än men en prispott på 150 000 USD har presenterats.

Den kanske största nyheten för dagen är dock att Moe inte kan delta som stand-in för Team Liquid under MLG Columbus kvalificeringen. För att sammanfatta situationen så ersattes Adren i Team Liquid med Koosta tidigare i veckan men eftersom Koosta är tvungen att spela med sitt lag NME i kvalificeringen så kan han inte fylla sin plats i Liquid. Då var tanken att Moe skulle fyllla hans tomrum men icke. Eftersom han egenligen är en spelare som tillhör laget Echo Fox och om han spelade för Liquid nu så skulle han inte få lov att spela för Echo Fox vid nästa major p.ga....regler fråga inte mig. Med de första matcherna inom endast 4 dagar så är Liquid nu väldigt stressade med sina val och för att slippa välja en T3 spelare så är det en möjlighet att Adren tvingas spela ändå eftersom hans kontrakt fortfarande gäller trots hans avhopp från laget.

Aja det var allt för idag. Keep fragging snubbar och snubbets!
//M

HQ