Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Skynda fynda 1

Skrivet av Love den 14 september 2007 kl 06:59

Under alla år jag spelat tv-spel så har jag aldrig upplevt att det varit så billigt att handla spel som nu. Och då menar jag inte att det känns prisvärt att handla medelmåttiga släppspel till Playstation 3 för sex hundralappar. Nej, jag talar om guldklimparna till Gamecube, Playstation 2 och Xbox som slumpas bort i begagnatlådorna och reahyllorna.

Jag tänkte därför starta en upplysningskampanj, en guide till bra underhållning för ett juste pris. Låt dina nya grafikmonster mogna till sig på hyllan, vänta in den nya generationens höjdarspel och titta istället bakåt.

Här kommer mina två första tips, fler följer i senare bloggar:

Zone of the Enders 2 - The 2nd Runner (Playstation 2)
Zone of the Enders 2 fullständigt knäcker allt annat i Robotgenren inklusive sin föregångare. Jag hatar att skruva och pilla med robotar . Här får jag min actionkick direkt, cellshadad och intensiv. Ett av de coolaste och snyggaste spelen som släpptes till Playstation 2. Dessutom går det snabbt att ta sig igenom. Du vill ju inte sitta och nörda in flera veckor på ett spel du lagt en spottstyver på. En snabb kick, sen går vi vidare.

Psychonauts (Playstation 2, Xbox, PC)
Det är ganska lätt att klaga på det här spelet. Plattformsmomenten och skärmuppdateringen är till exempel hemska. Men då har man missat hela grejen: det är förbannat roligt att stiga in i folks hjärnor och kolla runt. Vad tänker de på? Vad är det de drömmer om? Psychonauts är dessutom fyllt med roliga detaljer. Dialogerna och karaktärerna är fullständigt lysande. Hela spelet är baserat på en så rolig idé att det är omöjligt att inte älska.

Så! Två superspel som levererar kvalitetsunderhållning för ett bra pris. Ut och leta i spelaffärerna. Håll sen ögonen öppna efter nya blogginlägg med fler tips.