Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Två glada män

Skrivet av Love den 17 september 2007 kl 12:51

Jag är totalt såld på att köpa snygga eller framförallt roligt designade matvaror. Det händer ofta att jag köper mat utifrån hur den ser ut, istället för vad jag är sugen på. Är tvungen att dela med mig av två herrar från mitt kök, som dessutom ser bra ut tillsammans. Två glada män. Två av de gladaste männen.

En kryddig man. Fryntlig och hungrig. Som vanligt sugen på ett helstekt fjäderfä. Stora ärliga ögon och en extra haka som säger: jag har ätit kurrykryddade fåglar förr. Och det har gjort mig väl.

Har du ont i halsen? Du behöver en bergsman med ett lyxigt helskägg. Som har spenderat hela morgonen med att plocka daggvåta lenande helande blommor i sin hemflätade korg. Broderade hängslen på, blommor i hatten och ett leende på läpparna.

Vill man inte liksom vara vän med båda? Sitta en helkväll och prata om livets glädjeämnen med örtmannen och kurrymannen? Jag vet att jag vill.