Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Joystick 2.0

Skrivet av Love den 9 november 2007 kl 14:54

Nu är det dags för oss kulturellt förtappade att njuta elitens frukter. Drällande in på konserthuset i Malmö ikväll kommer en publik som i vanliga fall föredrar hemmabiosystem framför konserthallar. (Gud vilken tråkig och fördomsfull formulering, vad fan vet jag om det...) Bland dessa kommer jag och Petter Mårtensson att finnas, ystert skuttande. Vi ska alltså på spelkonsert ikväll.

Eftersom jag fortfarande är oskuld i sammanhanget är frågorna många. Vilket klädval är lämpligt? Slips, fast med spelmotiv torde vara det logiska valet. Funkar retro eller ny spelmusik bäst i detta sammanhang? Får man skrika höga laserljud under musiken från Halo-triologin? Svårt att säga men om några timmar vet jag.

Om allt går väl hamnar jag bredvid Petter så att jag kan armbåga honom lätt i revbenen och kulsprutefråga "Vad är detta för låt? Vilket spel kommer den ifrån? Petter svara? Till vilken boss spelades den hääär?" under hela konserten. Kommer att bli en munter kväll, det känner jag redan. Så här på förhand är det mest förväntningar på Nintendo-medley och C64-medley. Och Suikoden då naturligtvis.

Andra och sista kvällen på konserthuset i Malmö. Joystick 2.0. En uppdatering om kvällen någon gång under helgen.