Svenska
Blog

Inget att klaga på

Skrivet av Lurkman den 13 oktober 2018 kl 12:18

Jag är nog närapå skyldig att kompensera för mitt ständiga gnällande genom att skriva lite om hur härligt livet har varit den senaste tiden.

Jag har nu kommit igång med min medicin, min nya stad och min nya arbetsplats och tillvaron känns mycket tillfredsställande. Mitt arbete är stimulerande och roligt och jag ser verkligen fram emot måndag. Mina kollegor är underbara och jag trivs bättre med dem för varje dag. Jag har även fått ett socialt liv som saknar motsvarighet i hur jag tidigare har haft det. Jag har ätit medicin förut, dessutom i högre dos, men har aldrig känt en sån lust i att umgås med andra människor och även träffa och ligga med tjejer som jag känner nu. Jag känner mig också attraktiv på ett sätt som jag inte har upplevt förut. Dessutom är jag på väg att engagera mig politiskt!

Livet är mycket härligt kort sagt, det enda tråkiga är att det är som om tiden aldrig räcker till för något. Arbetsdagarna tar slut för fort, dagarna man kan boka in en dejt tar snabbt slut allt eftersom andra trevligheter bokas in. Jag har förvisso lärt mig meditera och "hitta andningen" men finner inte tid för några längre pass längre.

Ha en trevlig helg, och hoppas att du som läser detta har det fint just nu, alternativt hittar till en bra plats snart.

HQ