Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Gamereactor Presenterar: Power-Up Podden #2

Wubba lubba dub dub! Tidigare denna månad släppte jag, Kimpa Orremark och Lizzie Dahlgren lös det första avsnittet av vår sprojjlans nya podcast; Power-Up Podden! Nu har vi dessutom släppt det hett efterlängtade (?) andra avsnittet, så nu antar jag att detta officiellt är en grej vi kommer göra. Så länge ni lyssnare vill höra på oss det vill säga. Lisa är på resande fot i USA, Kimpa ska dit denna vecka, och jag förbereder mig inför pilgrimsfärden till E3-mässan, så det blir en hel del snack om de förenta staterna i veckans avsnitt och hur det är att resa dit som TV-spelsjournalist. Vi tar även upp spel som Conan Exiles, Destiny 2: Warmind, Call of Duty: Black Ops 4 och Rage 2!

Nästa avsnitt publiceras strax före E3-veckan i juni, och då kommer vi gästas av Jonas "Oraklet" Mäki, så passa på att skicka in frågor till honom via PM till mig, Kim eller Lisa!

Länk till iTunes
Länk till Soundcloud

Gamereactor Presenterar: Power-Up Podden #2

Facebook
TwitterReddit