Medlems- och redaktionsbloggar. Dagsfärska nyheter, tunga artiklar, intervjuer, personliga bloggar, intressanta forumdiskussioner och rättvisa recensioner. Gamereactor är Sveriges största speltidning- och spelcommunity Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska

Vars är mina spel?!

Skrivet av Nilas89 den 31 januari 2014 kl 17:00
This post is tagged as: Spelande, Uttråkan

Jaha, första inlägget på den här sidan. EGENTLIGEN borde jag väl skriva något meningsfullt om vem jag är, vilka spel jag föredrar och mitt liv.

Snabb genomgång; Född -89 i Norrlands "huvudstad" (Yeah, right...) Umeå, yngst i en familj på fem barn och två älskande föräldrar.
Spelar nästan för mycket spel (På riktigt, jag är orolig att min flickvän Hanna ska kasta ut mitt XBOX 360 från balkongen någon dag! Älskling, om du läser det här; Puss pårej.) på mitt XBOX 360.
Håller på med musik ganska mycket också (Mest sådan däringa deaf och bläk mätall).
Bor tillsammans med min flickvän Hanna och våra två "katter" (Jag använder ordet katter väldigt löst, snarare hellspawn) Frost och Tuffsan.

De senaste åren har jag tagit igen på min avsaknad av TV-spel (Växte upp i ett ganska fattigt hushåll där vi fick spara ihop helt själv till de spel vi ville ha.) och lärt mig att älska och hata en drös spel.
Favoritspelen är väl egentligen de klassiska, Zelda; Link To The Past, Gears of War-serien, Final Fantasy osv osv.

-Var det inte tänkt att det skulle vara en kort presentation...?
-ÄR DET DU ELLER JAG SOM SKRIVER?!?!?
-Jaaajaaa, sorry, sorry...

Tillbaka till det huvudsakliga ämnet jag tänkte prata om.
De senaste åren har vi blivit tvångsmatade med spel.
Vissa bra, de mesta ett stort "meh...".
Den som håller koll på spel-industrin vet att Januari och Februari oftast är två månader som det inte händer så värst mycket i, utan man mest bara spelar om sina gamla och älskade spel man spelat igenom sisådär trehundasjuttiotre gånger om.
Förra året blev jag less, då jag upptäckte att jag hade för mycket spel, och att ganska många av de var sådana jag kallar "meh-spel".
Vi kan ju säga att rensningen tog ett litet tag. (Två timmar? Är det ett litet tag?)
Bestämde mig att jag i fortsättningen bara ska ha spel som är kvalitet och inte kvantitet, vilket inte alltid är det enklaste att hålla koll på i våran alltför snabbt växlande värld.
Så nu sitter jag här. 31 Januari. 2014. Jag har inga spel kvar att spela. Varvade nyligen Assassin's Creed; Black Flag, Batman; Arkham Origins och håller på att varva GTA V för andra gången.
Så jag ställer mig frågan många ställer sig den här tiden på året; VARS ÄR MINA SPEL!?

Peace out från Nilas.

P.S Hanna och katterna hälsar. D.S

HQ