Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

"The gift that keeps on giving..."

Skrivet av Nineldo den 21 april 2017 kl 13:13

Är det bara jag som tycker det är så förbannat svårt?

I Maj månad har jag en hel drös med födelsedagar och årsdagar av andra slag. Och jag får alltid samma ångest över det här med presenter.

När det gäller mig själv så tycker jag att det är så sjukt enkelt för dom som får för sig att köpa något. Spelrelaterat eller Disney och jag är supernöjd! Men när det kommer till andra människor som inte lider av samma besatthet som mig kring saker, så vet jag liksom aldrig vad man ska införskaffa. Och det blir liksom bara värre ju högre upp man klättrar på "ålders-stegen".

Er karlar är jag nog värst på att handla till. Det slutar alltid med att det blir något whiskey-relaterat eller något tråkigt set för rakning. Men jag vill liksom inte hamna i det spåret hela tiden...

Ibland lyckas jag hitta något exemplariskt roligt eller häftigt på exempelvis Coolstuff eller Teknikmagasinet (och under min tid i min egna butik kunde man hitta saker till sin nördiga nära och kära i alla fall). Men vill alltid att saken ska vara användbar vid mer än bara ett tillfälle, så är extremt kräsen.

Vad brukar ni själva önska er till bemärkelsedagarna? :)