Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
Intressanta kommande spel på PC i maj

Intressanta kommande spel på PC i maj

På konsol kommer kanske månadens mest intressanta spel Detroit och en del multiplattforsmspel av värde. Några spel får nylanseringar som exempelvis Space Hulk: Deathwing enhanced edition (Warhammer 40k) och Dark Souls: Remastered. Elder Scrolls: Online får en ny expansion och mitt emellan allt detta släpps det en del annat likartat. De tre huvudsakliga titlarna som intresserade mig mest denna månad är redan släppta Total War Saga: Thrones of Britannia, det kommande Pillars of Eternity 2: Deadfire (8e maj) och State of Decay 2. Jag är speciellt sugen på att se hur SoD2 har utvecklat från sin föregångare men PoE2 ser mycket lovande ut också.

Jag är särskilt förtjust i hur PoE2 vågar förändra sig så pass drastiskt mot sin föregångare och iden med att spela som pirat är en lovande förändring. Min förhoppning är att de lyckas med basspelet då jag tycker att piratspel rent allmänt saknas för en spelare oavsett genre. Jag väntar fortfarande på Ubisofts kommande titel Skull and Bones som är mer båtbaserad. Dock verkar det spelet lite begränsat för enspelare så jag är osäker på mitt intresse men det verkar något mer intressant än Rares Sea of Thieves. SoD2 verkar fortsätta Zombie temat och upplägget med att utan ett alltför strikt överhängande narrativ låta dig inta rollen som överlevare och sköta små samhällen.

Upplägget och utförandet i SoD gör det till en favorit zombie upplevelse i spelsammanhang tillsammans med Dying Light som än idag får uppdateringar och ett par andra titlar. PoE 2 tillhör inte en genre jag normalt älskar men jag spelar spel ändå och trots att de kan variera i kvalité brukar det ändå ha sina stunder. Av det jag sett på förhand så ser Obsidian ut att ha lärt sig av sina misstag från föregångaren och utvecklat mycket. Om det rår på Divinity: Original Sin 2 som slår det mesta i genren i modern tid återstår att se men det ser bra ut. Maj kommer definitivt att bli en till ganska hyfsad månad för många plattformar även om den saknar många tungviktare.

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus