Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Black Panther var en besvikelse

Skrivet av Perluck den 12 maj 2018 kl 01:07

Rekord och pengar i mängder. Marvels satsning blev en rejäl succé och hypen har varit enorm men jag höll mig borta tills nu. Jag gick in med förväntningarna nedskruvade till botten då jag anade att det skulle vara en fis, och lite så var det.

Till handling erbjöd den inte mycket tyvärr även om jag kunde se potential hos boven som inte utforskades nog alls. Det kändes som att man hade slutknuten men ingenting som byggde upp det, istället bjöds man på en otroligt förutsägbar story som fick mig att hänga över biostolen vid två tillfällen i ren tristess. Efter en kvart visste jag exakt hur filmen skulle berättas. Steg för steg.

Inte heller blev det bättre för effekterna skrek greenscreen överallt, självfallet målas allting upp digitalt men det stack ut något oerhört. Marvels andra filmer har skött detta betydligt bättre även när allt som visas på bild är ren CGI, istället fick vi något som fick The Rock i Mumiens Återkomst att se bra ut.

Hade verkligen väntat mig mer inte minst med tanke på all hyllningskör. Vissa karaktärer var häftiga men i slutändan kan detta verkligen inte räddas, tveklöst den sämsta Marvel filmen hittills för min del - vilket är synd.

En uppföljare är självfallet på g som jag hoppas gör ett betydligt bättre jobb. Kom igen nu, jag gillar karaktären, gör något som slår mig ur stolen. Inte denna medelmåtta.

Black Panther var en besvikelse

Fanns så mycket potential!

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus