Svenska
Blog

Sveriges regering - Nu måste det väl ändå vara nog?

Skrivet av Petter den 23 juni 2019 kl 16:46

Vansinnig flygskatt, bensinskatt som höjts fem (!) gånger sedan Socialdemokraterna/Miljöpartiet tog över makten (trots vallöften om att den inte skulle röras), höjda inkomstskatter trots högkonjunktur, kemikalieskatt på elektronik för att "rädda miljön", miljarders miljarder på expresscykelvägar och subventionerade elcyklar och nu höjd kemikalieskatt med 37%. Detta börjar kännas som en usel parodi. Som rena rama farsen. 1500 jobb ska tydligen ha försvunnit på grund av kemikalieskatten till att börja med. Nu pratas det om 500 till, minst. Klart som korvspad vi alla ska värna om miljön men dessa åtgärder är ju direkt pinsamma. Vad sägs om att ta expresscykelvägs-pengarna till att rensa upp våra hav? Vad sägs om att inse att elbils-subventioneringen och den elhysteri som råder inte kommer att hålla?

En Ica-kasse gjord av plast ska nu kosta sju spänn, ligger det ett förslag på. För det är denna plast som dräper Moder jord, tydligen. Herregud... Jag tycker att detta känns som åtgärdar skrivna och genomklubbade av folk helt utan aning, som bara gissar sig fram hejvilt, med våra pengar i nävarna.

Sveriges regering - Nu måste det väl ändå vara nog?

Det aaaabsolut bästa som finns och den enda vägen framåt, enligt Sveriges knivskarpa mästar-regering. Särskilt för alla med flertalet kidz och med en mil till dagis. Hahahaha. Skjut mig nu.

HQ