Medlems- och redaktionsbloggar. Dagsfärska nyheter, tunga artiklar, intervjuer, personliga bloggar, intressanta forumdiskussioner och rättvisa recensioner. Gamereactor är Sveriges största speltidning- och spelcommunity Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Perfekta Prylar: Simrig SR/SR2

Perfekta Prylar: Simrig SR/SR2

Skrivet av Petter den 24 januari 2023 kl 13:16

Perfekta Prylar: Simrig SR/SR2 (2020)

 

Det är nåt alldeles vist med superprisvärda, genomtänkta prylar som bara fungerar. Som installeras på det mest lättbegripliga av vis och sen enbart/bara fungerar, genom tusentals timmar av användning. Så borde ju såklart all kostsam teknik fungera men som vi alla vet är det sällan så det ser ut. Det mesta (idag) krånglar. Det mesta pajar. Nästan allt går sönder.

 

Av alla 22 komponenter vi pulat in i vår Simulatorrigg har vi haft återkommande bekymmer (små eller stora) med så gott som allt. Och det är ju inget knepigt, egentligen. Racingriggen har använts i 2000+ timmar (!) och grejorna används på de mest skoningslösa av vis då riggen inklusive alla rörliga komponenter simulerar en racingbils rörelser och dessutom kastar runt en 100 kilo tung, gubbtjock Hegevall (med vänner). Det är dock en av delarna, möjligen den komponent som står emot mest stryk, som körs på de hårdaste av sätt, som bara fungerar. Som köttat på i 2000+ timmar utan så mycket som ett enda litet felmeddelande, utan en mjukvarukrasch, utan ett enda överhettningsproblem eller behov av service. Och den stavas Simrig SR2.

 

Våra svensktillverkade motionstyltor är verkligen en helt mästerligt sammansat produkt av fenomenal kvalitet som vi här på Gamereactor verkligen älskar. Jämfört med flera gånger dyrare konkurrerande produkter från exempelvis Scorpion, Dbox eller Prosimu är de dessutom lika bra på att via tusentals rörelser förmedla känslan av att man inte spelar ett spel, utan verkligen kör en tävlingskärra, på riktigt. Vi har dessutom kombinerat våra SR2:or med en Traction Plus-platta från Next Level Racing vilket innebär ännu mer stress på motionstyltornas ben och motorer och trots detta har vi på 2000+ timmar inte haft ett enda mikroproblem.

HQ