Svenska
Blog

Bröst väcker känslor

Skrivet av Petter den 23 augusti 2012 kl 15:37

Flera av våra läsare (ni) har blivit så pass arga över det faktum att Team Ninja berättat om hur de arbetat med återskapandet av realistiska tuttar i Dead or Alive 5 - att ni till och med valt att bojkotta Gamereactor.se. Jag blir alldeles... förbluffad.

Användaren CMEriksson skriver:
"Det är sån här skit som fått mig att ta avstånd från hela jävla spelkulturen. Grabbigt på ytan men djupt rotat i en vulgär och vidrig sexism. Att Gamereactor ens tar upp det här och visar bilder på tjejerna i spelet får mig också att förstå varför jag övergivit denna sida."

Jag vill såklart inte förminska problemet med sexism i spelvärlden (den existerar, absolut) men är ett par polygonbröst i Dead or Alive 5 verkligen anledning nog att bli skogstokigt helvild, bojkotta Gamereactor (!) och sluta spela spel helt och hållet? I min värld känns det som den mest överdrivna reaktionen sedan Nintendo 64 Kid.

Skriker ni som numer avskyr Team Ninja lika högt när Duke Nukem blottar sin muskulösa bringa i Duke Nukem Forever, eller när Nathan Drake knäpper upp de två översta knapparna på farfarströjan i Uncharted 3? Jag tror inte det.

Bröst väcker känslor

Dead or Alive 5 väcker starka reaktioner... åtminstone i Sverige.

HQ