Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Zlatan är en nolla

Skrivet av Petter den 30 januari 2007 kl 22:39

Tyvärr alltså, jag är bara tvungen att få det sagt. Även fast jag är ute på skapligt djupt vatten nu liksom i somras (bloggen om fotbollslandslagets töntiga inställning till presskåren) då fotboll definitivt inte är min bag. men ändå, att Zlatan är en riktig dunder-nolla behöver man inte vara sportankare på TV4 för att påstå.

Det började superbarnsligt. Zlatan höll inte Lagerbäcks/Anderssons (och hela landslagets) tider och blev därmed hemskickad. Som hämnd vägrar han nu (igen) att spela för Sverige i landskampen mot Egypten...

Löjligare människa får man leta länge efter.

Genom sin agent Raiola har Zlatan sagt följande: "Man skulle ursprungligen ha straffat oss spelare som bröt mot reglerna på ett annat sätt. Låtit oss besöka ett barnsjukhus eller hålla i en fotbollsskola för barn några timmar av vår privata, lediga tid".

Va?

Skojar han eller?

Skulle det vara ett straff det? Att besöka ett barnsjukhus? Människan lever i någonslags djupt infekterad låtsasverklighet.

Lagerbäck gjorde 100% rätt i somras, och att Zlatan fortfarande inte inser detta gör honom till sportsveriges just nu största nolla, med gigantisk marginal.