Medlems- och redaktionsbloggar. Dagsfärska nyheter, tunga artiklar, intervjuer, personliga bloggar, intressanta forumdiskussioner och rättvisa recensioner. Gamereactor är Sveriges största speltidning- och spelcommunity Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Stannar hemma resten av veckan

Stannar hemma resten av veckan

Skrivet av Petter den 14 januari 2016 kl 08:07

För 15 månader sedan sabbade jag min hörselnerv i vänsterörat. Efter att ha varit bullerskadad i 17 år och dragits med tinnitus lika länge, kom ytterligare en smäll mot min redan sargade hörsel. Jag var rysligt ljudöverkänslig, yrslig och hade huvudvärk konstant i cirka sex månader innan det började släppa något men mitt öronsus förvärrades och har sedan dess legat där uppe på rätt höga nivåer. Jag är van, dock. Har som sagt haft tjut i vänsterörat och sus i det högra sedan jag var 21 år gammal, men lär sig leva med det även om den första tiden var fruktansvärd.

I förrgår började mitt högra öra (jag har lagt av med trumspelandet sedan 15 månader tillbaka och inte utsatt öronen för särskilt höga volymer, alls) bete sig märkligt. Det slog lock, något som sitter kvar även idag. Igår tappade jag säkert 50% av hörseln på samma öra och idag ekar det där inne, känns även lite som att det är rundgång i örat. Naturligtvis tar jag detta på högsta möjliga allvar och besöker sjukhusets öronklinik under dagen. I och med det tar jag och sjukskriver mig resten av veckan. Back monday... Hoppas jag.

HQ