Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
Jag ska äga Iphone X

Jag ska äga Iphone X

Skrivet av Petter den 13 september 2017 kl 10:04

Jag hade nog ärligt talat förväntat mig liiite mer, om man ser till rena specs. Med tanke på att Apple med denna "pro"-telefon hoppar över generation nio och slungar sig direkt på tian (Iphone X uttalas "Iphone tio") skulle jag nog velat se något lite mer... Revolutionerande än det som Cook slungade upp på scenen under gårdagens keynote. Samtidigt var ju Iphone X smaskig så det stod härliga till. För en Mac-taliban som undertecknad stavades gårdagskvällen "Mumma!" och givetvis har jag planer på att så snabbt som det bara går införskaffa 256 GB-modellen. Det är för min del helt givet. En absolut självklarhet.

Så! Vad var det jag gillade? Skärmen ser otrolig ut. Ett 1:1 000 000-kontrastförhållande i en LG-Oled på 5,8 tum i upplösningen 2436x1125 pixlar får i alla fall mig att salivera, kraftigt. Att den stödjer Dolby Vision och HDR10 gör mig svettigt erotisk, dessutom. Jag hade kanske velat se lite högre upplösning här, bara för sakens skull - men det är såklart egentligen rätt vansinnigt. Det nya A11-chippet ser ut att kunna bli helt fantastiskt, också. Jag ser även fram emot "tap to wake"-systemet som sitter i flera nya Android-lurar samt ansiktsigenkänningsgrunkan. Kommer garanterat att sakna hemknappen något otroligt till en början, men som med allt lär jag vänja mig långsamt, som en konservativ gammal vanemänniska/farbror. Det nya batteriet som ger två timmar längre batteritid än min Iphone 7 Plus låter smarrigt, såklart - liksom trådlös laddning (även om det givetvis inte är något nytt) och optisk bildstabilisering i båda kamerorna lockar.

Jag skaffar mest troligt en svart 256:a för 13 695 kronor och slickar sedan på den med förförisk blick - i timmar.

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus
Gamereactor

Tidningen

More

Copyright 1998-2018 - Utgiven av Gamez Publishing A/S, Toftebæksvej 6, 2800 Kongens Lyngby, Denmark.