Medlems- och redaktionsbloggar. Dagsfärska nyheter, tunga artiklar, intervjuer, personliga bloggar, intressanta forumdiskussioner och rättvisa recensioner. Gamereactor är Sveriges största speltidning- och spelcommunity Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska

Han förstör hela jävla serien.

Skrivet av Prey den 21 januari 2014 kl 09:49
This post is tagged as: Tv-serie, Sons of anarchy

Jag fick förslag på tv-serier som jag kunde börja kolla på och det har jag gjort. Jag slog mig ner med pilotavsnittet av Sons of anarchy och kände direkt att det här kan vara min serie, det här känns bra. Jag skulle ångra att jag tänkte i dem banorna. En man förstör hela serien för mig, det är Ron Perlman, jag klarar inte av att titta på honom. Efter en halvtimmes tittande önskade jag redan att han bara skulle dö.
Jag antar att han har en nyckelroll i serien och det vägrar jag infinna mig i, så det blir nog inget mer Sons of anarchy för min del.
Det är trist eftersom serien har sjukt bra betyg på IMDB och jag missar säkert någonting grymt bra, men så är det ibland.
Det blir tillbaks till ritbordet för att hitta en bra serie utan Ron Perlman.

HQ