Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
Andra gången gilt, TVn fixad!

Andra gången gilt, TVn fixad!

Fruktansvärt härligt besök av teknikern idag som gjorde ett andra försök till att byta panel och fixa min trasiga TV.
Efter en kort stund så hade han knåpat ihop en till synes sprillans ny TV till mig och jag är så jäkla glad över det (panelbyte är ju i princip hela TVn som byts, bara nått kretskort som skall flyttas över).

Har spelat God of war i helgen på min äldre men ändå väldigt gedigna Panasonic VT60 50" plasma TV. Men den är för det första bara full hd så har inte kunnat spela spelet med de optimala inställningarna.

Det kan jag nu i efterhand vara väldigt tacksam för med, för nu märker jag enorm skillnad direkt mellan mina två TV-aparater. Och jag ser vad uppgraderingen till en 4K TV med HDR gör för spelen.
HDR är fan i mig helt ljuvligt och även om det är uppskalat checkerboard 4K så är bilden så mycket skarpare.

En annan väldigt positiv skillnad som jag märkt av nu i efterhand är att min Samsung Tv inte reflekterar hela rummet i bild om det är minsta ljuskälla i rummet. Medans min Panasonic med glasskärm reflekterar i princip allt. Man får gå runt och släcka lampor, vrida på persiennerna, dra för markiser innan man sitter framför den.

Inte en enda skavank på min nya panel, allt ser kanon ut.

Måste såklart firas med en trevlig whiskey och monsterslakt med Kratos

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus