Medlems- och redaktionsbloggar. Dagsfärska nyheter, tunga artiklar, intervjuer, personliga bloggar, intressanta forumdiskussioner och rättvisa recensioner. Gamereactor är Sveriges största speltidning- och spelcommunity Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Tecknade Barndomshjältar.

Tecknade Barndomshjältar.

Skrivet av SIMON den 11 februari 2015 kl 12:36
This post is tagged as: Starzinger, He-Man, SpaceAdventureCobra, Thundercats, Nostalgi, Tecknat, Klassiker

Vår son fyllde 7 månader igår. Gissar att det bara är första levnadsåret som man som förälder utrycker sig så annat än när det faktiskt är födelsedag på "riktigt".

Hur som helst börjar grabbens rum bli färdigt, sånär på en liten detalj. Jag tyckte att det skulle vara stiligt med lite passande konst i hans rum. Valet föll på en lite personligare utsmyckning i form av lillemans namn och några av hans faders tecknade barndomshjältar.

Fick igår resultatet skickat till mig för godkännande innan det ska till att tryckas på riktigt papper. Hur kan man inte älska detta? Som nostalgiknarkare skriker min kropp av lycka. Konstnären Andreas lyckas alltid fånga en varm och härlig känsla i de karaktärer han ritar. Vill ni se mer av hans bilder så går han under namnet DoubleBastard på tex Instagram.

Hoppas Starzinger,He-Man,Thundercats,Cobra och alla de andra klassikerna känns lika spännande och trollbindande för barn födda 2014 som de en gång gjorde för den generation 80-tals ungar man själv tillhör.

HQ