Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
Tekken 7 Season 2 DLC

Tekken 7 Season 2 DLC

Skrivet av Scartface den 6 augusti 2018 kl 02:08

Just nu håller världens största turnering gällande fightingspel att avslutas, och inte nog med att det har varit en helt fantastisk turnering i år med grymma matcher och galna upsets, Namco Bandai har även visat upp Season 2 till Tekken 7

Det är många nu som har skrikit efter nytt material till Tekken då det har varit väldigt tyst från Harada och hans team sen att Noctis släpptes som DLC karaktär. Harada har dock som vanligt trollat alla fans med att göra konstiga uttalande på sin egna twitter samt att bära en t-shirt med ett tryck som säger "DONT ASK ME FOR SHIT". Dock så kom det äntligen ny information om just Season 2 till Tekken 7 efter att Grand Finals i spelet hade avslutats (Vilket LowHigh vann), och vi har nu fått veta att det totallt kommer att komma 5 nya karaktärer till spelet var av en är en gästkaraktär. Dessa karaktärer är bland annat Anna Williams och Lei Wulong, och en väldigt oväntad gästkaraktär i form utav Negan från The Walking Dead. Japp, du läste rätt, Negan kommer att vara en spelbar karaktär i Tekken 7 någon gång nästa år.

Detta är dock inte allt som visades upp, vi kommer även få en uppdatering till självaste combat systemt där man nu mer kommer att ha en wall bounce för att kunna smiska ut ännu mer skada vid väggar (som om vissa karaktärer inte redan kunde göra det), men det nämdes även lite snabbt om en balance patch, vad som skulle ske i den vet vi dock ännu inte, men jag hoppas på bra nerfs och buffs till karaktärer som behöver det.

Jag slänger in länken här nedan så att även ni kan se allt det goda som kommer att släppas till Tekken 7 innom en väldigt snar framtid:

https://www.youtube.com/watch?v=Sy3BHkOA6eM

Facebook
TwitterReddit