Medlems- och redaktionsbloggar. Dagsfärska nyheter, tunga artiklar, intervjuer, personliga bloggar, intressanta forumdiskussioner och rättvisa recensioner. Gamereactor är Sveriges största speltidning- och spelcommunity Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Igår släpptes årets snyggaste musikvideo

Igår släpptes årets snyggaste musikvideo

This post is tagged as: Musik, Carpenter Brut, Musikvideo

Vid det här laget borde vi egentligen vara förbannat trötta på den där 80-talsplojjiga electro-vågen som sköljt över världen de senaste åren. Innan var det coolt, retrohärligt uppfriskande och helt rätt timing. Nu är det bara ett uttjatat och antastat koncept från en kvickt döende trendfluga.

Nä, jag skriver bara vad jag vill tvinga mig att skriva. Vad jag borde tycka. Men det gör jag inte. Inte för fem öre. Att höra och se hur dagens artister och filmskapare med dagens teknik kan göra något så osexigt som 80-talet sexigt som fan är inget annat än en ren fröjd.

Artisten Carpenter Brut (vars musik bland annat medverkat i Hotline Miami 2: Wrong Number) har tillsammans med regissören Seth Ickerman nu släppt musikvideon till låten "Turbo Killer" och frågan jag ställer mig är om jag nu bevittnat något av det läckraste jag sett i videoväg. Överexponerade kontrast, VHS-filter och lens flare utav helvete. Love it.

Titta nu:

Carpenter Brut - Turbo Killer

HQ