Svenska
Macbook Pro 13" Uppgraderat

Macbook Pro 13" Uppgraderat

Skrivet av Th3 End den 19 september 2016 kl 18:46

Då är alla komponenter installerade. Det glädjer mig att kunna starta upp program på ett ögonblick. Fantastiskt känsla. Datorn känns som ny igen med undantaget för den lilla fördröjningen från "Grå skärm" till Inloggningsrutan. 40 sekunder tog det, men åtminstone i jämförelse med 3 minuter det tog för datorn att vara redo för att jobba.

Hur som helst, jag möttes dock av ett konstigt halvtkrypterat meddelande, den dyker upp varje gång jag startar upp datorn och jag försöker nu reda ut varför den kommer upp och hur jag elimenerar den.

Jag länkar en bild här nedan för er som är villiga att hjälpa till med att lösa gåtan:
http://imgur.com/a/MSlCq

UPPDATERAT: Jag lyckades lista ut hur man tar bort den efter några sökningar på nätet. Man gick in i "System Preferences > User & Groups > Login items. Där prickade jag bara av och tog bort den ur login listan. Frågan kvarstår dock, varför dök den upp till att börja med?

Annars har jag inte märkt någon problem med prestandan. Den fungerar såpass bra att jag kan med glädje säga att jag är riktigt nöjd. :)

Nu sitter alltså följande i datorn:
Samsung 850 Pro 512gb
Corsair DDR3 RAM-Minnen 8GB 1333MHz

Du tittar på

Preview 10s
Next 10s
Annonsera
Cookie

Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy