Medlems- och redaktionsbloggar. Dagsfärska nyheter, tunga artiklar, intervjuer, personliga bloggar, intressanta forumdiskussioner och rättvisa recensioner. Gamereactor är Sveriges största speltidning- och spelcommunity Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Tunga känslor, eller starten på att må ****** bra?

Tunga känslor, eller starten på att må ****** bra?

This post is tagged as: Känslor, brustet hjärta?, Början, nytt, åka, Kärlek

Nu är det gjort. Jag har sagt mina känslor för den som jag kände det för. I brevform. Jag besökte henne och en annan kompis förra veckan på deras nuvarande ställe och precis innan jag skulle bege mig, gav jag henne det. Det var många känslor som var blandade med det hela och jag kollopasade direkt i sängen när jag kom hem. Där stannade jag i ungefär två dagar nästan (känns det som). Man låg och funderade över vad hon hade skrivit till en på Facebook och om det skulle handla om det där eller inte.
Nu, en vecka efter så har man kollat i allafall. Och det visar sig att Facebook och sociala nätverk inte alltid är så tydliga som de framstår att vara då man får höra att hon undanhållit en kille från allt sammans (mig inkluderat) och man har aldrig sett en skymt av det. Trots att man har ett örns öga som inte behöver vara särskilt verksamt. Men efter hennes övriga fina uppmuntran och ord känns det som en dum sak att lägga sig ner och gråta. Är det ens något jag vill göra? Nej. Skratta är ju ett botemedel som på alla sett slår an det onda. Och som bekräftar för det att man fortfarande lever och att "spelet är inte över för mig".

Jag är visserligen en kille som är lättknäckt. Men efter att ha tagit det bättre än väntat så känner jag stolthet över hur mycket stryk jag kan ta. Och citerar: "Jag hade verkligen ingen aning om det här" är ord som ska lära mig att inte backa för att visa nästa borta i Australien hur jag känner. Och den tiden, hoppas jag är snart.

HQ