Medlems- och redaktionsbloggar. Dagsfärska nyheter, tunga artiklar, intervjuer, personliga bloggar, intressanta forumdiskussioner och rättvisa recensioner. Gamereactor är Sveriges största speltidning- och spelcommunity Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska

Infowars har de bästa konspirationsteorierna

Skrivet av Tribe den 21 april 2020 kl 08:06
This post is tagged as: covid-19, corona, pandemi, mark of the beast, alex jones, owen shroyer, infowars, super male vitality, new world order, bill gates

Om allt egentligen. Inte bara Covid-19, även om det självklart är detta som tar mest plats just nu. Det är egentligen inte att teorierna är speciellt genomarbetade eller detaljerade och bra på det sättet. Åtminståne när huvudmannen Alex Jones presenterar dem blir det ofta lite luddigt i kanterna. Men det görs med en glöd och passion som får Al Pacino att framstå som en körgosse.

Infowars är i en klass för sig inom den konspirationsrörelse som tog fart på internet i och med Islamist-attackerna den 11-09-2001, både vad gäller innehåll och produktionsvärden. Det är inte utan att det väcks en liten konspirationsteoretiker i en själv när man inser att Facebook, Google och Youtube lagt mer energi på att sätta stopp för dem än att få bort just Islamist-material från sina plattformar. Trots (eller kanske tack vare?) den globala permbannen fortsätter de att växa tack vare sin online-shop, reklam och generösa donationer från patriotiska amerikaner.

Oavsett vad man tycker om de enligt gammel-media "högerextrema" baconälskarna så kan man inte påstå att de inte levererar det de lovar: Tomorrows News Today. De är ofta först med att rapportera om nyheter. Ofta innan de ens blivit nyheter. Eller för den delen utan att inträffat över huvud taget i verkligheten. Men beror detta verkligen på Alex eller Shroyers makalösa kunskapsnivå och framförhållning? Eller har det att göra med att de slänger ut sig teorier i till höger och vänster om precis allt och inget, anklagar alla för precis allt, och när något av det råkar slå in så skriker de "Ha! Vi förutsåg detta! Och gammel-media försökte dölja det! Gå till Infowarsstore.com!"

Döm själva.

Detta högaktuella Covid-relaterade klipp presenteras inte av legenden själv utan av den elokvente Greg Reese:

"666 The Mark Of The Beast Has Arrived"
https://banned.video/watch?id=5e9dbbbe960c7900cc1d021b

Själv håller jag mig allt till Red Ice.

HQ