Medlems- och redaktionsbloggar. Dagsfärska nyheter, tunga artiklar, intervjuer, personliga bloggar, intressanta forumdiskussioner och rättvisa recensioner. Gamereactor är Sveriges största speltidning- och spelcommunity Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska

Jag gjorde om min sunkiga HP-laptop till en...

Skrivet av Tribe den 30 augusti 2020 kl 21:03
This post is tagged as: bill gates, plandemic, covid-19, infowars

...Chromebook! Eller en "Chromiumbook" för att vara helt korrekt.
Extremt smidig installation med CloudReady.
Efter den snabba (om man har SSD) installationen loggar man bara in på sitt Google-konto och sen faller allt på plats av sig självt förutsatt att man inte sitter på uråldrig hårdvara.

Och ja skillnaden är enorm. Att gå från ett komplicerat och fult Windows med 10000000 bakgrundsprocesser och bloatware till en webbläsare med skrivbord och filhanterare befriar mängder med resurser.

Rekommenderas till dig som har en gammal laptop eller stationär dator inte duger till att köra nya program och spel men som du ändå vill kunna använda till något vettigt. Som att kolla på konspirationsvideos om Covid-19 på Bitchute och banned.video!

HQ