Medlems- och redaktionsbloggar. Dagsfärska nyheter, tunga artiklar, intervjuer, personliga bloggar, intressanta forumdiskussioner och rättvisa recensioner. Gamereactor är Sveriges största speltidning- och spelcommunity Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Releasedatum för samtliga stora sportspel

Releasedatum för samtliga stora sportspel

Skrivet av Vahlstrom den 2 juli 2019 kl 12:42
This post is tagged as: Fifa, Pro Evolution Soccer, Nhl, NBA, MLB The Show, Madden, NFL

Sommaren är här, fotbolls-VM för damer är i full gång och diverse tävlingar i olika sporter hålls lite här och var. Detta medför så klart också sportspel. Vissa är redan ute medan det snart börjar bli dags för andra. Här nedan listar jag de datum du bör hålla reda på om du är ett sportspelsfan (som jag är). Hojta i kommentarerna om jag missat nåt.

Ute nu:
* MLB: The Show 19 - (PS4)
Ett av de absolut bästa sportspelen år efter år, som dock inte når ut till den stora marknaden på grund utav det lilla intresset för baseboll utanför staterna. Om du är ett fan av sporten bör du absolut spela detta. Jag riktar in mig på officiella sportspel, så räkna inte med spel som Blood Bowl eller Everybody's Golf.

* F1 2019 - (PC, PS4, Xbox One)
Jag räknar in denna motorsport här också. F1 släpptes alldeles precis och håller väl en helt okej kvalitet år efter år, speciellt för petrol heads. Problemet de senare åren har varit, precis som med de flesta sportspel, bristen på nya saker.

* Tour de France 2019/Pro Cycling Manager 2019 - (PC / PS4, Xbox One)
Här kommer spelet för cyklingintresserade. Har du en PC kan du spela det relativt underhållande Pro Cycling Manager där du tar över ett team och försöker leda dem till framgång. På konsoler finns istället Tour de France 2019, ett spel som är mer inriktat på själva cyklingen.

Kommande spel:
AUGUSTI:
2:a augusti: Madden NFL 20 - (PC, PS4, Xbox One)
I början av augusti (eller 30:e juli om du köper Superstar eller Ultimate Superstar Edition) får du chansen att kasta handägg i årets NFL-spel. Det spelare klagat mest på är att det är väldigt lika varje år. Samtidigt är den amerikanska fotbollskänslan väldigt bra.

SEPTEMBER:
Håll i hatten, för nu blir det åka av. September månad kommer vara totalt fullproppad av stora sporttitlar.

6:e september: NBA 2K20 - (PC, PS4, Switch, Xbox One)
Aah, NBA 2K. Det som brukade vara en av mina absoluta favoritserier innan det blev mer inriktat på mikrotransaktioner än basket. Jag har skippat de senaste två årens versioner och trots att spelet i grunden är riktigt roligt kommer jag hoppa över årets version också om den är mikrotransaktionssjuk.

10:e september: eFootball PES 2020 - (PC, PS4, Xbox One samt mobiler)
Pro Evolution Soccer har fått sig ett namnbyte, och det märks direkt däri vad Konami vill satsa på. Jag tycker personligen att PES 19 var riktigt roligt och på sina platser bättre än FIFA 19. Det krävs dock att de tar ett extra steg för att få tillbaka sin fanbase från EA Sports och göra PES "king of the hill" igen.

13:e september: NHL 20 - (PS4, Xbox One)
NHL-serien måste få ny grafik och det måste vara nu. Det finns inga ursäkter i världen att NHL ska kämpa vidare med en gammal motor när alla sportspel från EA redan gått vidare. Ge hockeyn lite kärlek! Spelmässigt vad NHL 19 dock den bästa versionen på länge.

27:e september: FIFA 20 - (PS4, Xbox One)
Den ohotade kungen av sportspel. Spelet som EA nog inte kan längta tillräckligt efter att släppa med tanke på de absurda summorna de tjänar på Ultimate Team. Det finns egentligen ingenting speciellt att säga om detta spel eftersom det ändå kommer sälja som smör i solsken. Det är ju också givetvis ett bra spel.

OKÄNT DATUM
NBA Live 20
Det har varit absolut tyst angående EA:s basketspel. Inget releasedatum, ingen information. Nada! De skulle behöva producera ett bra spel för att skapa konkurrens till 2K Sports och sätta lite press på NBA 2K. Vad jag förstår sålde NBA Live 19 riktigt dåligt, så vi får se om EA ens vill satsa på detta.

HQ