Medlems- och redaktionsbloggar. Dagsfärska nyheter, tunga artiklar, intervjuer, personliga bloggar, intressanta forumdiskussioner och rättvisa recensioner. Gamereactor är Sveriges största speltidning- och spelcommunity Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Saints-49ers - Wow, vilken match

Saints-49ers - Wow, vilken match

Skrivet av Vahlstrom den 9 december 2019 kl 16:28
This post is tagged as: NFL

Spoilervarning för matchen mellan NO Saints och SF 49ers.

Säsongens bästa NFL-match har spelats under helgen. Och den involverade två stycken 10-2-lag, varav ett var mitt favoritgäng från San Francisco. 49ers har verkligen övertygat denna säsong. Från att ha varit riktigt dåliga förra säsongen med ett försvar som satte nytt NFL-rekord i att vara usla till att denna säsong vara en riktig Super Bowl-utmanare. Och vilken match vi fick se. Båda lagen hade som sagt 10-2 inför matchen och en vinst betydde ett steg närmare #1 Seed och endast hemmamatcher i slutspelet.

Ta bara den här statistiken: I den första halvleken var det fler Touchdown-passningar (6) än misslyckade passningar (4). Det var full fart framåt och båda lagen bjöd på en taktisk show. Vi hade till och med en touchdownpassning av en wide receiver. Och vilket slut sen. Drew Brees verkade ha lett Saints till en sen seger med sin passning till 46-45. Saints gick sedan för 2 poäng, men misslyckades, vilket betydde att 49ers behövde ett field goal för att vinna. Och en vinna eller försvinna-passning med 4-and-2 till George Kittle satte upp ett vinnande field goal för Robbie Gould. 48-46. Vilken match. Dessutom bara en enda poäng från att ta sig in på topp 10 av flest poäng i en match någonsin.

Brees: 29/40, 349 yds, 5 TD
Garoppolo: 26/35, 349 yds, 4 TD/1 INT

Och så klart:
Sanders: 1/1, 35 yds, 1 TD

Hur långt kan detta 49ers-gäng gå? Förhoppningsvis hela vägen.

HQ