Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
Wii64 rekommenderar fem spel - Part VII

Wii64 rekommenderar fem spel - Part VII

Skrivet av Wii64 den 2 juli 2018 kl 12:36

Är tillbaks med en ny lista där jag rekommenderar fem spel, nu kör vi:

LIMBO
Nintendo Switch, PC, Playstation 3, Playstation 4, Xbox 360, Xbox One
Kort, precis som Playdeads andra spel INSIDE men otroligt fascinerande och verkligen ett roligt spel. LIMBO är ett mörkt, twisted spel som är roligt och man vill verkligen fortsätta tills slutet. Playdead levererar stort med deras första spel. Efter detta fick vi även INSIDE sex år senare så Playdead leverar stort direkt efter.

Assassin's Creed IV: Black Flag
Wii U, PC, Playstation 3, Playstation 4, Xbox 360, Xbox One
Fortfarande min favorit från Assassin's Creed serien. Jag älskar verkligen detta spel. Riktigt kul att få vara en pirat, åka runt med sitt skepp, sitt gäng som sjunger medans man är påväg till sin destination och riktigt roliga missions. Black Flag är ett av det bästa Ubisoft har gjort (Enligt mig).

Danganronpa 2: Goodbye Despair
PC, Playstation Portable, Playstation 4, Playstation Vita
Danganronpa serien har snabbt blivit min favo serie och har just nu Danganronpa V3 och animen kvar att se. Danganronpa 2 är inte bättre än ettan enligt mig det är fortfarande ett jätteroligt spel som man enkelt fastnar för tack vare intressanta karaktärer och en riktigt intressant story.

Watch Dogs 2
PC, Playstation 4, Xbox One
Jag är väl en av dom som inte gilla första spelet så värst mycket. Så jag hade ändå höga förväntningar för tvåan eftersom det är helt annorlunda karaktärer och allt jämfört med första. Och jag blev inte besviken, jag hade faktiskt jättekul med detta spel. Marcus Holloway är dessutom ett av 2016s coolaste spelkaraktärer.

Fortnite
Nintendo Switch, PC, Playstation 4, Xbox One
Jag kan inte fatta att jag rekommenderar detta spel. Jag började spela detta när det kom ut till Nintendo Switch direkt nån timme efter Nintendo E3 Direct. Och jag hade faktiskt kul, att spela med både vänner jag har på Switch och dom som spelar på PC. Det är kul att spela med vänner.

Part VIII kommer nångång kan jag garantera, troligen denna månad.

Facebook
TwitterReddit