Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Spelar just nu...

This post is tagged as: Pokemon, Pokémon, Nintendo, Gameboy

Pokémon Gold, Silver och Crystal som Virtual Console på Nintendo 3DS och Nintendo 2DS.

Jag har spelen redan på kassett men jag har bara en Gameboy Advance och ingen link kabel så det är lite svårt att byta Pokémon mellan spelen.
Sen satt jag här om dagen och längtade väldigt efter att Nintendo snart skulle se till att avslöja en Nintendo 64 Classic Mini, men de drar väl ut på det eftersom de nyss har återsläppt NES Classic Mini, så det är väl förståeligt.

Men då kom jag att tänka på Pokémon som också spelades ibland på den tiden. Så jag satte igång och spelade lite på mitt Pokémon Blue och Pokémon Yellow som jag har på min Nintendo 2DS men när jag skulle kolla vilka Pokémon som jag har i datorn på Pokémon Yellow så insåg jag hur mycket bekvämare det var att kolla vilka Pokémon man har när man spelar Pokémon Gold, Silver och Crystal.
Det är ju bara att gå in på att flytta Pokémon på datorn och man kan se i varje box man har vilka Pokémon det finns, precis som på nyare Pokémon spel.
Så jag köpte Pokémon Silver till min Nintendo 2DS och Pokémon Gold och Crystal på min sambos Nintendo 3DS (jag vill ju kunna föra över Pokémon så då får jag låna hennes 3DS ibland)
Så nu håller jag på att spela Pokémon Silver och Pokémon Crystal en del.

Det är riktigt kul att få återuppleva dessa spelen igen.

Facebook
TwitterReddit