Medlems- och redaktionsbloggar. Dagsfärska nyheter, tunga artiklar, intervjuer, personliga bloggar, intressanta forumdiskussioner och rättvisa recensioner. Gamereactor är Sveriges största speltidning- och spelcommunity Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska

"Gamers" syn på spelvärlden idag

Skrivet av Ztoky den 6 januari 2016 kl 09:27
This post is tagged as: Spel, Negativ, Tröttsamt, Orimlig, Omöjligt

Jag har engagerat mig lite nu de senaste veckorna med att kolla lite extra på kommentarer på just spel på sidor som gamereactor och Youtube. Jag blir helt enkelt chockad över hur jävla nochalanta vissa människor är i dagsläget. De flesta sätter så otroligt orimliga krav på spel nu förtiden, alltså att spelen ska vara nästintill perfekta vilket är helt absurt. Ja det är sant att spelen erbjuder betydligt bättre standard än dåtidens spel. För spelindustrin har vuxit otroligt snabbt och får konstant nya talanger med nya perspektiv på hur man ska innoverana spel och lägga till lite extra detaljer som inte ens var möjligt med dåvarande hårdvaror.

Dock det är rätt många stora och mindre spel som har satt en så hög standard så folk bara förväntar sig att alla utvecklare ska göra samma sak i varenda jävla nytt spel som dom skapar. Det är helt orimligt, jo självklart så finns det utvecklare som faktiskt tar deras spel till en helt ny nivå varenda gång. Dock är dom aldrig "perfekta", inte alls, det spelet jag älskar allra mest är The Last of Us som jag skulle kunna sätta en stämpel "perfekt" på har fortfarande delar som jag skulle vilja ha annorlunda. Jag tror helt enkelt att de flesta spelare sätter krav genom deras egna åsikter om hur spel ska vara och göras, efter personliga krav helt enkelt. Det är så jäkla arrogant att förvänta sig att alla utvecklare ska gå dom vägarna med deras spel som man själv tycker, "what the fuck" helt enkelt XD.

Jag säger absolut inte att det inte finns spelare där ute som tänker utanför den boxen och verkligen uppskattar det som man faktiskt får från utvecklare. Om jag ska vara sådan så får jag säga att jag är en av dom som faktiskt bryr mig om detta, (med tanke på att jag skriver detta blogg inlägg) jag önskar att människor bara såg "the whole picture" istället för att klaga så jäkla mycket. Ja det är ok att klaga på spel men varför kan man inte bara lägga fram det på ett snyggare sätt så som att visa en form av uppskattning för utvecklare som kämpar som fan för att få ut dessa produkter i ett bra skick och sedan kanske börja kritisera med en någorlunda intelligent nivå. Dock så vet jag också att människor i ett nötskal är en bunt av idioter som tror att dom verkligen vet allt och kan allt om fucking allt. Det är dock min stereotypa syn av människor, (det finns ofantligt många människor som absolut inte förtjänar denna stämpeln) det börjar bara bli så jäkla tröttsamt. Nu vill jag åter igen skita i att läsa kommentarer för det är alldeles för mycket negativitet, varför kan inte bara folk uppskatta lite mer och sluta sätta dom jäkla omöjliga kraven?

Tack för att du läste!
/Ztoky

HQ