Svenska
Blog
Days gone, första intryck av Petter Hegevall som zombieslaktare!

Days gone, första intryck av Petter Hegevall som zombieslaktare!

Petter har bytt sitt bilintresse och sadlat om för att köra motorcykel i en zombieöverfylld apocalyptisk värld! (Var lite lik i alla fall)

Så hur är första intrycken? Jo jag har inte mer än hunnit lira två timmar och gjort en väldigt slarvig photoshop hittils. Men det är riktigt snyggt, spelet alltså inte photoshoppen. Grym musik och riktigt bra ljudeffekter. Gameplay känns bra och världen är intressant. Har definitivt roligare hittils med Days gone än vad jag hade med RDR 2. Men jag skulle ändå inte kalla Days gone ett bättre spel, bara roligare. Det negativa hittills är väl att jag tycker hela mc grejen är lite cringe, inte att köra omkring det är skitskoj. Men kulturen kring mc är rätt pinsamt macho. Bra röstskådespeleri men känns ibland konstigt klippt. Kan bli en mellansekvens för typ sedan 30 sekunders spel för en till kortare mellansekvens. Ska fortsätta lira och se hur spelet tar sig härifrån, men första intrycken är rätt bra ändå.

Har du inget annat spel just nu att lira så kan jag rekommendera det. Har du annat du är sugen på så vänta tills det hamnar på rea

HQ