Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia
Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

5 spel jag lätt hade köpt , men tyvärr nog aldrig kommer

Skrivet av cooltedan den 18 februari 2018 kl 18:49
This post is tagged as: Tv-spel, Önskningar

Hej igen, var ett tag sedan jag skrev, men nu blir det en liten text ang. spel man vill ha, men i största sannolikhet aldrig få se dagens ljus.

1. SSX Tricky 2: SSX-spelen är ett av mina favoriter på Ps2an och Tricky ar det bästa av dom. sköna karaktärer, roliga banor, bra musik, ja, det mesta är klockrent . En 2a av EA Sport BIG hade varit finfint!!

2. Motorstorm: Första bilspelet jag körde på ps3an och jag gillade det direkt. Bilarna, banorna, musiken och körkänslan. Jag gillar alla 5 spelen men RC är dock lite udda. Så en blandning av 1an, Pacific Rift, Apocalypse och Arctic edge vore kanon!

3. NHL Hitz Pro: Jag älskar hockey, men tyvärr är de nya NHL-spelen inte alls lika bra som de äldre. Midway gjorde 3 hockeyspel 2002 till 2004 som är i mitt tycke de roligaste, tuffaste och helt enkelt bättre än EA's versioner. Landslagen har de riktiga logotyperna. Bara de är en sak som är plus!

4. Stuntman I väntan på Driver 3 gjorde Reflections Interactive Stuntman som både jag och farsan gillade mycket. Bilar och stunt är coolt. När Stuntman Ignition släpptes provade jag det på ps2-demo, och då var det en besvikelse, allt kändes mer segstyrd och annorlunda. Några månader senare kommer farsan hem med just Ignition fast då till Ps3. Det var en stor skillnad. Mycket lättare att köra, så blev riktigt kul. Så ett Stuntman 3 hade varit perfekt!

5. The Getaway: Känns som jag är ensam om att tycka om dessa 2 spel där man brumma runt på Londons gator. De kanske inte var några höjdare, men uppdragen var ändå roliga, och man få spela 2 olika karaktärer och följa "storyn" från olika perspektiv. Ett nytt Getaway hade nog varit kul!

5 spel jag lätt hade köpt , men tyvärr nog aldrig kommer

Vilket spel vill ni ha, men som ni troligtvis aldrig kommer få spela?

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus