Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Logga in medlem






Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Måndagsglassen! - Magnum Double raspberry (Säsongsavslutning)

Skrivet av cooltedan den 3 september 2018 kl 19:25
This post is tagged as: Måndagsglassen, Magnum Double raspberry, Slutsummering

Då var vi inne på årets sista Måndagsglass De 2 tidigare åren har avslutas med en glass med jordgubbssmak så tänkte det skulle var kul att göra det även i år med!

Utan att titta noga tog jag bara en glass som innehöll just denna smak. Det var först när jag kom hem, då jag såg att denna glass redan hade testats. Så det var bara att ta sig tillbaka till lokalbutiken och leta efter en ny glass.
Då fick det bli Magnum Double raspberry

Precis som deras andra "Double" varianter, så innehåller de mycket choklad. Men hur är hallonsåsen mellan chokladlagerna då?
Jo! Även den var god. Lagom mängd med tycker jag. Själva glassen var oxå hallonsmak. Detta har jag sagt innan, men är värt att tala om igen: Ett stort plus är att Magnum alltid håller sin fasta form från början till slut.

Måndagsglassen! - Magnum Double raspberry (Säsongsavslutning)

Summering:
Tillverkare: GB
Smak: Choklad och hallon
Kcal: 238
Vikt: 73g / 88ml
Pris: 25kr
Betyg: 8/10
--------------------------------------------

Detta år har ni fått läsa 16 nya glassar, varav 2 som köptes på Kreta. Jag hoppas ni blev inspirerade och provade några själva. Skriv gärna vilken som var eran favorit!

Nu till rankingen!

10
Laktosfri strutglass choklad
Marabou mjölkchoklad
M&M's peanut
Boss beyond salted choco
Daim
Farbror Arnes gräddkola

9
Rundo
Magnum Chocolate hazelnut & praliné
Ben & Jerry's Peanut butter cup 'Wich

8
Rocket
Magnum Double raspberry (Läs denna blogg)
Solero organic juicy peach

7
Magnum Intense dark

6
Cornetto jordgubb
Whisky

4
Päronsplitt ekologisk

3
Breyers

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus