Medlems- och redaktionsbloggar. Dagsfärska nyheter, tunga artiklar, intervjuer, personliga bloggar, intressanta forumdiskussioner och rättvisa recensioner. Gamereactor är Sveriges största speltidning- och spelcommunity Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska

Så då är man ett år äldre - 25 år

Skrivet av cooltedan den 26 augusti 2017 kl 08:50
This post is tagged as: Födelsedag

Nu är tiden kommen där jag uppnå 25års gränsen. Just nu har jag varit vaken i 30 min, men känner mig inte äldre men det kanske kommer innom de närmsta veckorna.

Idag kl 15 kommer gästerna och då JÄVLA blir det fest!!
Eller fest och fest....
Det blir kakor, tårta, öppna lite presenter, sen pizza på kvällen. Något vi alltid har gjort varje år, vilket jag tycker är skönt.

När det kommer till önskningar så var det länge tomt om det, men kom på något jag kunde önska mig till slut (det blir ju bara svårare och svårare ju äldre man blir)
Det jag tänkte mig är en flagghållare till bilen där man hissa ned rutan, sen klämmer fast den och hissa upp rutan igen. Sen är mina planer att jag ska ha en Troja-Ljungby flagga som ska svaja där när jag åker till varje hemmamatch!

Ja, dagen är lång. Få se vad som händer - Har en bra dag på er!!

Så då är man ett år äldre - 25 år

Fått ett nytt rum, och har fixat rätt mycket med det. Är själv väldigt nöjd. Se fler bilder här ----> https://twitter.com/Cooltedan1/status/900781011700731905

HQ