Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
FAR CRY FEM ÄR SOM ATT KOMMA HEM

FAR CRY FEM ÄR SOM ATT KOMMA HEM

Skrivet av hadjy den 12 maj 2018 kl 12:00

Följande text innehåller inga spoilers!

För tillfället är jag hemma med en nyopererad son och kommer så att vara även hela nästa vecka. Det är tråkigt då sommaren har kommit till Blekinge och vi måste sitta inne och ta det lugnt.
Junior har ett sår på magen som inte får spricka upp så han måste vara stilla. Inte så lätt när man är 10 år.
Det som är bra är att jag kan ta tag i min backlog och där ingår Far Cry 5.

Herredumilde, vilket bra spel! Jag var ju toktaggad eftersom jag varit nere med serien sen dag ett men inte ens jag vågade hoppas på detta nöjesfält! Det är action, det är röj, det är sköj!
Har besegrat "dom tre" så jag är i sluttampen men för en gångs skull så siktar jag på en platinumtrophy så jag väntar innan jag tar tag i sista refrängen.

Del fem i denna härliga serie placerar jag som nummer två på piedestalen, en välförtjänt silverplats strax efter del 3 som verkar ohotad. Det betyder att fyran får kliva ner till en bronsplats.
Jag älskar när man hittar "bara en liten stund till"-spelen. Dom dyker upp så sällan. Och Far Cry 5 är som att komma hem. Ett duktigt stökigt och dysfunktionellt hem förvisso, men fullt av kärlek.

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus