Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia
Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
75 TUM KÄRLEK

75 TUM KÄRLEK

Skrivet av hadjy den 26 juni 2018 kl 23:17

Jadå. Idag var det dags. Jag packade in min far, som bärhjälp, och junior i min väl tilltagna Jeep Grand Cherokee och körde till Kristianstad för att hämta mitt nya monster till teve!

"Hahaha!" skrattade jag som en riktig superskurk. "I den här bilen får jag in vilket paket som helst!" Men så var det inte.
När Hjälpredare Rödtopp kom utknuffandes med emballaget så var det bara att erkänna sig besegrad. Hilfe hyrsläp!
Men det gjorde absolut ingenting. Jag var på väg hem med en ny teve och dreglet rann så jag fick torka mig och händerna skakade så jag knappt kunde hålla mig på vägen.

Vi bar in pingisbordet, lyfte undan min 65-tummare som plötsligt blivit degraderad till dvärg, och monterade upp le monsteur.

Jadumilde.

Jag har haft igång den några timmar nu och bara skrapat lite på inställningarna. Jag har fått igång HDR-läget och bytt bildläge från Standard till Film till Standard igen då mina ögon verkar föredra det. Det finns massor av pill kvar att syssla med.
Borta är ju tyvärr tiden då man köpte en teve och plug and play liksom.

Spelen jag hunnit prova är Fortnite och Wolfenstein The New Colossus, båda på Xbox One X. Dom flyter på bra och har fantastisk färgsättning men the real dealmaker just nu är såklart storleken. Den spelar verkligen roll. Jag sitter 2.5 meter från teven och tro mig när jag säger att man får en helt ny inblick i hur nazistinälvor ser ut! Jisses.

Två filmer har också hunnits med, Oblivion och Sicario och båda från finfina 4K-skivor. Magiskt. Färgerna är helt fantastiska, ljuset likaså. Det blir svårt att gå tillbaka till vanlig blu ray nu men tydligen ska teven skala upp dom hyfsat bra. Får se hur det blir med det. Fotot ovan är från just Oblivion men det gör det knappast rättvisa. Speciellt inte här, där det blir nedskalat. Men förhoppningsvis kanske ni får lite hum om hur det ska se ut.

Som jag skrev igår så är det alltid svårt att vara objektiv när man fått efterlängtad ny teknik. Man har liksom The Kristet Utseende.
Men nu är den ju i princip fresh out of the box så kvalitén kommer bara att bli bättre ju mer jag lär mig pilla med inställningarna. Jag är helt enkelt galet nöjd!

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus