Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia
Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
TANKAR PÅ STRANDEN

TANKAR PÅ STRANDEN

Skrivet av hadjy den 24 juli 2018 kl 17:54

Egentligen vet jag inte vilket spel jag ser mest fram mot. Metro Exodus ligger riktigt bra till men även Red Dead 2 och Days Gone. För att inte tala om Dying Light 2 och Dead Island 2.
Mycket tvåor där.

Sons Of Anarchy är en sjukt bra serie och idag fick jag hela fakking skiten på blu ray-box. Jag har bara sett till och med säsong 4 så nu jäklar ska det frossas i motorcyklar, sex och ond bråd död.

IT levererades också igår. På Ultra HD. Tror faktiskt jag ska klämma den ikväll när junior gått och lagt sig. Tror inte det är nåt för en tioåring.
I samma brevlåda, igår, låg även Black Panther på Ultra HD. Grymt snygg men jag fattar inte varför den blivit så hyllad.
Visst, svarta människor men en av dom svarta människorna säger vid ett tillfälle att "man ska inte ta in invandrare. Dom tar problemen med sig." Samma kommunistjournalister som hyllar filmen borde ha satt rödvinet i halsen av den lilla kommentaren.
Märkligt. 6 svettiga zebror av 10 får den av mig.

Fortnite. Grabben spelar som besatt. Jag fattar verkligen inte tjusningen med onlinespel. Det bara stressar mig.

I Just Want To Be Cool. Tre ärkepellejönsar gör nån slags "humor" och lyckas med konststycket att inte framkalla ett enda skratt. Ebola är roligare. Men dom lär få fett med pussay från tjejer i åldern 16-20 vilket jag misstänker var planen från början.

Far Cry 3 Classic Edition är mitt favoritspel just nu. Igen. Trean står sig alltjämt som stjärnan i en underbar spelserie. Jag kan inte få nog.

I havet är det 23 grader. Jag går nog i igen.

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus